پایگاه خبری تحلیلی برتر - لاريجاني: سرکرده گروهک تروريستي پژاک براي محاکمه تحويل ايران شود
      صفحه اصلی     آرشیو   پیوندها     تماس با ما     RSS

تبلیغات

لاريجاني: سرکرده گروهک تروريستي پژاک براي محاکمه تحويل ايران شود

رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: بايد سرکرده گروهک تروريستي پژاک براي محاکمه و تشکيل پرونده تحويل مقامات جمهوري اسلامي ايران شود.

به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا علي لاريجاني روز دوشنبه در حاشيه مراسم درختکاري که در پارک جنگلي لتمان کن شهر تهران برگزار شد در جمع خبرنگاران درباره دستگيري سرکرده گروهک پژاک اظهار داشت: کارهاي ديپلماتيک براي تحويل وي در حال پيگيري است و بايد اين فرد تحويل مقامات کشورمان شود.
وي افزود: اين موضوع از مدت‌ها پيش مطرح بود و در اين خصوص با مسئولان کشور آلمان نيز صحبت شده بود زيرا اين فرد در جنايت‌هاي بسياري دست داشته است.
لاريجاني ادامه داد: آلماني‌ها هر بار مي‌گفتند که ما بررسي مي‌کنيم و پيگيري‌هايي هم انجام شده است که با توجه به موفق بودن دستگيري اين فرد بايد سرکرده اين گروهک تحويل مقامات ايران شود.
رييس مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از اين مصاحبه درباره درخت کاري در شهر تهران اظهار داشت: ملت ايران از گذشته تا کنون به باغ و زندگي در باغ علاقمند بوده‌اند که در اين مورد برنامه‌ريزي‌هايي در بخش‌هاي مختلف انجام شده است و بودجه مناسبي براي اين امر اتخاذ يافته است.
وي با بيان اين که در بودجه 200 ميليارد ريال براي درختکاري در نظر گرفته شده است، افزود: اين بودجه براي کمک به شهرداري تهران در کميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي تخصيص يافت تا شهر تهران بتواند از فضاي طبيعي برخوردار باشد.
 
|
 
نام:
پست الکترونیک:
متن پیام:
کدامنیتی:

 

سرمقاله

راستی شعار امسال چه بود؟

یا مقلب القلوب و الابصار، یامدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال این دعا، دعای تحویل سال نوست و رمضان، نقطه تحویل حال انسان مومن. همانطور که این دعا پر است از خاطرات زیبای نوروز، پر است از اشتیاق ما به شنیدن کلام رهبری؛ نه از سر عادت، که از سر ارادت. رهبری عزیز با جامع نگری و دوربینی ویژه خود و به عنوان محور اصلی انقلاب، هرسال را برای مردم و مسئولین شاخص گذاری فرموده و راه را تبیین می نمایند. آنکس و آن دولت که از راه تبیین شده رفت، خیر و سعادت و پیشرفت فزاینده را تجربه کرد و آنان که در عملی کردن فرامین دچار اهمال و تزلزل شدند، جز ضرر، عواید دیگری نصیبشان نگردید. قطعا امام خامنه ای ، همانطور که نیاز جامعه به عملی شدن شعار سالانه را مدنظر قرار داده اند، به قابلیت اجرایی کردن آن نیز توجه داشته و توانایی به کار بستن آن را در دولت، در نظر گرفته اند. از اینکه رهبری امسال را به نام « همت و کار مضاعف» مزین فرموده اند، می توان به تعدد کارهای نیمه تمام و روی زمین مانده و دغدغه رهبری در به ثمر رسیدن اندیشه ها و تلاشهای خدمتگزاران پی برد و البته می توان این نتیجه را هم اضافه کرد که ایشان، قابلیت عملی کردن این شعار را در دولت دهم دیده اند و با طرح این شعار، دولت را بر آن بدارند تا با همت مضاعف، کمکاریهایی که در اثر درگیری های سیاسی سال گذشته، اتفاق افتاد را جبران کرده و از روند صعودی رشد همه جانبه ایران اسلامی که در سخنرانی اخیر خویش آنرا به نقل از آمارهای بین المللی، 11 برابر متوسط جهان عنوان کردند، کاسته نگردد. دولت دکتر محمود احمدی نژاد، با تلاشی بی وقفه بر آن است که طعم شیرین خدمت و پیشرفت را باهمت و کار مضاعف خویش به کام مردم بنشاند؛ اما متاسفانه در این میان، مانع تراشیها و سنگ اندازیها در مسیر حرکت دولتی که در حال حاضر از هر جهت در حال مبارزه است، روند خدمت را کند می کند. دولتی که با راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر بعد از گذشت حدود 30 سال از تاسیس، نام خود را در کارنامه درخشان تاریخ ایران ثبت کرد، شایسته آن است که با مساعدت و دور کردن او از جنجال ها و تهمت ها و اختلاف افکنی ها، مسیر حرکت پرشتابش را هموارتر دنبال کند. در هفته اخیر، با جوسازی و غوغا سالاری در مورد رئیس دفتر رئیس جمهور، آنچنان جو را ملتهب و متشنج نشان دادند که همه منتظر واکنش رهبری عزیز در این مورد بودند، که البته بی اعتنایی ایشان به این قضایا و تاکید شدیدشان بر حفظ وحدت، پاسخ قاطعی برای دلهای سلیم و مشتاقان انقلاب اسلامی ایران، به همراه دارد.

ادامه

مقالات

پیام جهانی امام خمینی «ره»

این علی تنها نیست «حسن رشوند»

بيست و نه سال بعد؛‌ فزت و رب الكعبة «ميثم تولايي»

نکاتی در مورد شب قدر «آیت الله جوادی آملی»

توجه به صدق وعده الهی

كدام وحدت؟ چرا اتحاد؟ «احسان صالحي»

مأموریت وهابیون تا سال 2012 چيست؟

گفتگو

کشور به مديران فرهنگي راهبر نياز جدي دارد گفت‌وگو با محمد جعفر محمدزاده

گریه‌های صیاد شیرازی را دوست داشتم «رضا ایرانمنش»

چرا دولت در عرصه سیاست خارجی موفق بوده است؟

گفت‌وگو با علي سعيدلو پس از يك‌سال حضور در ورزش

ناگفته‌‌هايي از سيره رهبر معظم انقلاب

نه، من پشیمان نیستم! «سید حسام الدین سراج»

از فتنه 60 تا فتنه 88

گزارش تصویری

سفر پر خیر و برکت دکتر احمدی نژاد به همدان

حماسه 22 بهمن

چهارمين اجلاس کشورهاي همسايه افغانستان

شهيد استاد مسعود علي محمدي

عظمت عاشورائیان

مردم کروبی را طرد کردند

گزارش تصویری از نماز جمعه تهران به امامت رهبر معظم انقلاب